Schrijf, schaaf, schrap. Speel.

Gebeten door het schrijven van teksten en het verzinnen van knappe melodieën? Zit je strop met het vinden van een arrangement of ben je op zoek naar dat ene unieke akkoord? Lukt het samenvoegen van tekst en muziek niet zo goed? klankman helpt jou bij het uitwerken van je songs.
(Laten we eerst even kennismaken met elkaar.)

(c) Myra Fotografie

(c) Myra Fotografie

Heb je songmateriaal liggen en wil je graag professioneel advies of feedback? klankman biedt een luisterend oor. Hij heeft veel ervaring als songschrijver: in verschillende genres, in het Engels en in het Nederlands. Daarnaast is hij gewoon ook een fervent muziekliefhebber.

Hij levert je tips & tricks als het gaat over songstructuren, dynamiek, metrum van de tekst, ... Elementen die juist moeten zitten om jouw lied helemaal tot zijn recht te laten komen.

(c) Joes Brands

(c) Joes Brands

Of ben je klaar voor een volgende stap en wil je de songs meer 'aankleden'? Wil je horen hoe je song uiteindelijk zou kunnen klinken? Dan spreken we over 'arrangement' en 'productie'. Voor de perfecte voorbereiding op repetities met andere muzikanten of om strak voorbereid een professionele muziekstudio in te duiken.

We kunnen werken in jouw repetitiehok, in de living bij je thuis, in de homestudio van klankman of - indien mogelijk - via mailverkeer.